Hoe werken we?

Rechtdoorzee en rechtvaardig.

Gekleed in toga, een bevlogen pleidooi afstekend voor de rechter: zo zien veel mensen onze beroepsgroep. Maar we doen veel meer dan de spreekwoordelijke degens kruisen met onze confraters. Vaak hoeft het zelfs niet tot pleiten voor de rechtbank te komen.

Onze taak is uw juridische belangen te behartigen. Dat begint steeds met eerlijk en realistisch advies over uw situatie. Waar mogelijk opteren we voor onderhandelen of bemiddelen. Maar indien nodig komt het tot een proces.

Wat er ook gebeurt: we staan steeds aan uw zijde als betrouwbare adviseur en als ervaren raadgever. Zo komen we tot de best mogelijke oplossing.

Adviseren

Voorkomen is beter dan genezen, ook wat de wet betreft. Door u vooraf goed te laten informeren door ons, neemt u onderbouwde beslissingen en bent u vervelende situaties te slim af.

Zit u toch met een juridisch probleem? Bij Adverum krijgt u eerlijk, realistisch en onderbouwd advies. Zo weet u welke stappen aangewezen zijn, hoe de zaak verder zal verlopen en welke uitkomst u mag verwachten.

Bemiddelen of onderhandelen

Niet elk geschil moet tot een rechtszaak leiden.

Dankzij onderhandelen of bemiddelen is het soms mogelijk om tot een oplossing te komen die voor beide partijen aanvaardbaar is. Soms is dat goedkoper en sneller dan via de rechtbank.

Procederen

Wanneer bemiddelen of onderhandelen niet mogelijk is en het tot een rechtszaak komt, blijven wij u bijstaan als adviseur en raadgever. We bereiden uw dossier grondig voor en gaan voor de best haalbare oplossing.

Dankzij jarenlange ervaring schatten we goed in wat een mogelijke uitkomst is en zien rechtbanken ons als een geloofwaardige partij.

Ook kennismaken met onze aanpak?

Keep calm
and call
your lawyer